SHIMANO Talica 50 2-Speed 50 2-speed
SHIMANO Talica 50 2-Speed 50 2-speed
SHIMANO Talica 50 2-Speed 50 2-speed
SHIMANO Talica 50 2-Speed 50 2-speed

SHIMANO Talica 50 2-Speed 50 2-speed (TAC50IIGR)

Marka : Shimano
Fiyat : ₺38.665,00(KDV Dahil)
₺12.888,33 'den başlayan taksitlerle

Havale ile %5 indirimli !!!

Ciddi bir balık avı yapmaya hazır olun! Shimano Talica 50 II 2-Speed ​​Makarası, en son havai makara teknolojisini kullanarak tasarlanmıştır. Bu yüzden derin resifler üzerinde yemleri ıslatmak, canlı yemleri dağıtmak veya kıyıdaki masmavi sularda cazibesine yatmak olsun, Shimano Talica 50 II  Reel'i meydan okumaya hazırdır.

 

Shimano Talica 50 II 2-Speed ​​Game Reel, tek parça soğuk dövme (aşırı güç için) ve en son korozyon koruması için tescilli yüzey işlemiyle işlenmiş Alüminyum çerçeveye sahiptir. Shimano daha sonra hafif bir soğuk dövme alüminyum makara, büyük boyutlu HEG (Yüksek Verimli Gearing) dişliler, su geçirmez karbon sürtünme sistemi ve süper kaygan çalışma için 6 S-ARB rulmanları ekledi.

 

Talica, kendi boyutları için büyük sürtünme basıncına dayanacak şekilde inşa edilmiştir ve bir tuzlu su spreyi işlemek için bir karbon sürtünme sistemi su geçirmez (sulandığında). Ayrıca, yüksek verimli dişeti, ağırlık sınıfının üzerinde balıklarla savaşma gücüne sahip olduğu anlamına gelir.

 

Shimano Talica, bu makarayı kendi başına bir lig haline getiren sağlam mühendislik prensiplerine dayanıyor. Bu seri, tüm fark yaratabildiği veya Marlin ve Tuna trolling lures'lerini hedeflemek veya ateşli bir pelajikliğe yem atmak için kullanmak suretiyle offshore yapılardan vahşi Kingfish'leri kestirmek için kullanabileceğiniz yüksek hızlı bir geri alma sunar.

 

Stok Kodu

Ağırlık (gr)

Dişli Oranı

Misine Kapasitesi (LB / m)

Yatak

Bir Turda Sarım (cm)

 Drag Kuvveti (kg)

TAC50IIGR

1587

3,8:1

80LB - 311m

7 Rulman (6 S A-RB + 1 Rulman)

57

25

 

Bakım Bilgisi (Temizlik)

Av bittikten sonra makineyi soğuk çeşme suyu altında tutunuz ve sonra kuru bez ile temizleyiniz.Bu işlem makinenin ömrünü uzatacaktır.

Teknik Bakım

Teknik bakım (yağlama) klavuz telinin iki bağlantı bölümünün her avdan sonra, misine klavuz rulmanı ise haftada bir yağlanmalıdır.Ana mekanizma ise önemli bir durum olmadıkça   yılda bir yapılması önerilir.Bu işlem her zaman yeni ürün hissi verecektir.

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR