SHIMANO Vanquish 4000 FA HG
SHIMANO Vanquish 4000 FA HG

SHIMANO Vanquish 4000 FA HG (VANQ4000HGFA)

Marka : Shimano
Fiyat : ₺16.507,37(KDV Dahil)
₺5.502,46 'den başlayan taksitlerle

Havale ile %5 indirimli !!!

 

* Vanquish, hafif ön sürükleme eğirme segmentinde yeni bir standart belirliyor.

* Shimano'nun patentli CI4 + malzemesi ve magnezyum alaşımı gibi Shimano'nun en yüksek dereceli kompozitleri üzerine inşa edilen son derece hafif tasarımıyla yeni Vanquish, ünlü selefinden bile daha hafiftir.

* Sadece makaranın kendisi daha hafif değil, ancak bir tutamacı sapa almak için bir makarayı alırsa, bu yeni Vanquish'in önemli gelişimini fark edeceksiniz.

* Magnumlite Rotor ve ilgili iç parçaların tamamen yeni bir tasarımı nedeniyle makaralar her zamankinden daha yumuşak çalışır.

* Shimano'nun tasarım kabiliyetlerini Hagane gövdesi ve Hagane dişli çarkı ile sonuçlandırarak, fenerlerin uzun yıllar boyunca bu makaradaki üstün performansından zevk alabileceklerinden emin olabilirsiniz.

Deniz ve tatlı su avlarında kullanıma uygundur. 

 

Stok Kodu

Ağırlık (gr)

Dişli Oranı

Hat Kapasitesi (mm / m)

Yatak

Bir Turda Sarım (cm)

 Drag Kuvveti (kg)

VANQ4000HGFA

230

5,8:1

0,25mm / 260m

21+1 S-ARB Rulman

93

11

 

Bakım Bilgisi (Temizlik)

Av bittikten sonra makineyi soğuk çeşme suyu altında tutunuz ve sonra kuru bez ile temizleyiniz.Bu işlem makinenin ömrünü uzatacaktır.

Teknik Bakım

Teknik bakım (yağlama) klavuz telinin iki bağlantı bölümünün her avdan sonra, misine klavuz rulmanı ise haftada bir yağlanmalıdır.Ana mekanizma ise önemli bir durum olmadıkça yılda bir yapılması önerilir.Bu işlem her zaman yeni ürün hissi verecektir.

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR